Известният украински актьор Паша Лий се включи във войната като боец

...
Известният украински актьор Паша Лий се включи във войната като боец
Коментари Харесай

Известен украински актьор даде живота си за родината

Известният украински артист Паша Лий се включи във войната като войник от Териториалната защита на родината си. За страдание той е бил убит в Ирпен при конфликтите с съветските специфични сили.

За гибелта на 33-годишната звезда, починала при обстрела на цивилни по време на евакуацията на града, пръв в обществената мрежа заяви журналиста и юрист Ярослав Куц.

" Нямахме време даже да си създадем фотография. Почивай в мир! ", гласи обявата му във Facebook, провокирала горест у стотици консуматори на платформата, които показаха своята тъга в мненията под нея.

Популярното лице от дребния и огромния екран се причисли към отбраната на своята държава на първи март, предава " Дир ". Последната му фотография в Инстаграм е качена малко по-късно, като на нея той стои пред фотографския обектив във военна униформа. В посланието към нея той изяснява, че в продължение на 48 часа не е имал опция да споделя нищо във виртуалното пространство поради бомбардировките. Постът му приключва с думите, че все пак даже за момент не е изгубил увереността си, че ще се оправят с ситуацията и Украйна ще устои на нашествието.

Редица сътрудници на звездата от " Штольня ", " Тіні незабутих предків ", " Зустріч однокласників " му отдадоха респект във виртуалното пространство, скърбейки за неговата загуба. Фронтменът на група " Pianoboy " - Дмитрий Шуров, назова Паша извънредно надарен и благ, акцентирайки го за най-красивият актьор от всички. Той добави, че в този момент артистът е отлетял към своята планета на правдивост и светлина.

Тарас Цимбалюк, взел участие в голям брой хитови украински продукции, го дефинира за собствен брат.

" Всички плачем. Светла памет на нашия воин! Ти беше първият артист, който показа своя опит и познания с мен. Не съм не запомнил нито един от уроците ти и ще ги помня до края на живота си ", написа Ксения Мишина.

" Това е украински артист, който отбрани страната си не на сцената или от екрана, а на първа линия! Талантите не би трябвало да бъдат там! ", написа Юлия Синкевич.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР